Skip to content
Call: 019194999  

EUROPE'S LARGEST ONLINE MARKETPLACE FROM IRELAND

Wish Lists
Cart
0 items

Popular Products

Engwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo CyclesEngwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe EP2 Pro Electric Bike

Experience the thrill of riding with the upgraded Engwe EP2 Pro Electric Bike, designed for those who demand power, durability, and convenience. This powerful e-bike is equipped with a 750W high-speed brushless motor and a 48V intelligent brushless controller, delivering a top speed of...
11 547 kr
15 014 kr
11 547 kr
  • Orange
  • Black
  • Grey
Close
Notify me
Notify me
Engwe T14 Folding Electric Bike - Pogo CyclesEngwe T14 Folding Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe T14 Folding Electric Bike

Highlights The Bike comes with a Battery and a charger Foldable and portable, saving storage spaceTriple shock absorber for comfortable ridingSmooth lines and beautiful appearance10Ah battery: 35km in electric mode, 80km in moped mode250W high-speed brushless motor and the max speed can reach 25km/h....
6 924 kr
9 235 kr
6 924 kr
  • Grey
  • White
  • Blue
  • Orange
Close
Notify me
DYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo CyclesDYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Vendor:DYU

DYU C6 uppgraderad elcykel

BESKRIVNING ● 350 W motor ger en maxhastighet på 25 km/h och en lutning på 15 grader ● 12,5Ah / 36V litiumjonbatteri (ingår) för en maximal körsträcka på 40 till 90 km i hjälppedalläge ● Tre driftlägen kan väljas efter förarens behov. Pedalläge, mopedläge...
9 466 kr
9 466 kr
  • White
  • Black
Close
Cart
0 items
Limited-time Offer! Upto 50 OFF on your first order

Nyheter

Erfarenhet av att köra elcyklar med Pogocycles

by Pogo Cycles 25 Aug 2022 0 Comments
E-Bikes Riding Experience With Pogocycles - Pogo Cycles bike to work available

Förbättra din körupplevelse med elcyklar med Pogocycles

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att leva ett liv i passion och resa jorden runt på heltid? Himlen fylls snabbt med levande nyanser av orange, rött och lila. Det finns en minskning av temperaturen. Vita kapsyler av skummande vatten lyser över havet. Och massor av människor samlas på bluffen för att se den nedgående solen. Det är bra att du kom på din e-cykel för en av de många bänkarna här är redan tagen.

 Och när solen börjar gå ner medan himlen fortfarande är upplyst, börjar svärmar av människor ta sig till sina bilar för att köra hem. Förutom de lyckliga och kloka, som du, som cyklade på elcykel till stranden. Man flyr inte skräckslagen till en fullsatt parkeringsplats full av arga bilister. Istället sätter du tyst tillbaka din cykel, tänder strålkastaren och fortsätter cykla.

 

Om Pogocycles:

 Pogocycles bestämde sig för att undersöka alternativa transportformer eftersom vi var trötta på de stressiga dagliga pendlingarna vi var tvungna att göra till våra olika kontor. Under denna utforskning fick vi uppleva nöjet av enkel, problemfri transport med cyklar och skotrar, som är grönare. Vid den tidpunkten upptäckte vi en kritisk lucka på marknaden och startade processen med att lansera vårt visionära koncept, Pogo Cycles.

  • Vi strävar efter att matcha e-cyklar och e-skotrar till dina behov och krav, därför undersöker vi noggrant varumärkena och lär oss vad som gör dem unika till dig. Vi kan matcha dig med rätt cykel med hjälp av denna information och vår kunskap om våra kunders krav.
  • Vårt huvudmål är att se till att vi håller högsta standard när vi hanterar de tillverkare vi väljer att arbeta med, elcyklarna och våra kunder. För att kunna leverera de bästa tjänsterna till det mest rimliga priset är kundservice i hjärtat av vår verksamhet.
  • Som ett familjeägt företag förstår vi vikten av dina pengar och strävar efter att vara den mest prisvärda butiken med flera varumärken.
  • Vårt mål är att göra resandet så enkelt och bekvämt som möjligt så att människor kan njuta av det. Vi hoppas kunna växa till världens största marknadsplats för cykler.
  • Vi är ett helt europeiskt företag.

 

Vi tillhandahåller bästa prisgaranti:

  1. På Pogocycles spårar vi ständigt priser på ett brett utbud av produkter. Alla legitima konkurrenters annonserade pris kommer att matchas eller slås av oss.
  2. Vi tillhandahåller våra produkter till mycket rimliga priser jämfört med andra produkter på marknaden.
  3. Även om vi ofta granskar priser, kunde vi ha förbisett vad som helst. Låt oss veta om du hittar samma vara för mindre någon annanstans! Våra chefer, som har makten att ändra kostnader, är nöjda med att tillhandahålla de mest överkomliga priserna och förhandla fram bästa möjliga villkor för våra kunder.
  4. "Överväger du att köpa flera cyklar? Kontakta vår support om du vill veta mer om våra paketrabatter! Spendera mindre på ytterligare cyklar!"

 

 

Vad är Pogocycles syfte?

 

Målet är att öka medarbetarnas cykling till och från jobbet eller mellan arbetsplatser, vilket kommer att bidra till att minska koldioxidutsläppen, trafikstockningar och förbättra personalens hälsa och kondition.

Elcyklar-åkare är återigen möjliga tack vare samlingen av elcyklar med Pogo-cyklar.

 

E-cykelentusiasmen har ökat bland människor:

Människor bor på en kulle, och det skulle vara för svårt att bestiga den kullen väldigt mycket. Med elcyklar är det inte fallet längre. Ibland räcker det med en kort tur till mataffären eller ett snabbt stopp på apoteket och kan vara enkelt med elcyklar och el-skotrar. När man går ut på kvällen är det ibland det favoritmedel för transport.

Folk hävdar att de har sett elcykelvurret sedan utbrottet. På vissa banor står nu elcyklar för cirka 75 % av all cykeltrafik, jämfört med mindre än 20 %.

Men människor, inklusive studenter och jobbinnehavare, använder helt enkelt sina cyklar för lokala, snabba resor. De tar dem ofta med sig på campingutflykter till platser så att de kan gå bortom tältet och utforska mer.

Folk inser att e-cykelföretaget som upptäcks är hisnande skönhet när man reser längs en rutt.

Pogo Cycles Electric Bikes

Electric bikes, or e-bikes, offer numerous benefits that make them an increasingly popular mode of transportation. We provide an eco-friendly alternative to cars, reducing carbon emissions and promoting cleaner air. E-bikes also offer a cost-effective solution for commuting, as they require less maintenance and no fuel compared to traditional vehicles. Additionally, we provide cycling accessible to a broader range of people, including those who may find conventional biking physically challenging, by providing an extra boost from the electric motor. This can lead to improved physical fitness, reduced traffic congestion, and more enjoyable and efficient travel.

Life is better on two wheels, especially when they're electric.
Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification

Choose Options

this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items

Before you leave...

Get the lowest prices on bikes in the market, only from us!

Enter the code below at checkout and get upto 50 OFF on your first order

Use Code EBIKEONE


Get your bike with easy installments using Klarna!

Continue Shopping
Recommended3