Skip to content
Call: 019194999  

EUROPE'S LARGEST ONLINE MARKETPLACE FROM IRELAND

Wish Lists
Cart
0 items

Popular Products

Engwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo CyclesEngwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe EP2 Pro Electric Bike

Experience the thrill of riding with the upgraded Engwe EP2 Pro Electric Bike, designed for those who demand power, durability, and convenience. This powerful e-bike is equipped with a 750W high-speed brushless motor and a 48V intelligent brushless controller, delivering a top speed of...
11 547 kr
15 014 kr
11 547 kr
  • Orange
  • Black
  • Grey
Close
Notify me
Notify me
Engwe T14 Folding Electric Bike - Pogo CyclesEngwe T14 Folding Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe T14 Folding Electric Bike

Highlights The Bike comes with a Battery and a charger Foldable and portable, saving storage spaceTriple shock absorber for comfortable ridingSmooth lines and beautiful appearance10Ah battery: 35km in electric mode, 80km in moped mode250W high-speed brushless motor and the max speed can reach 25km/h....
6 924 kr
9 235 kr
6 924 kr
  • Grey
  • White
  • Blue
  • Orange
Close
Notify me
DYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo CyclesDYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Vendor:DYU

DYU C6 uppgraderad elcykel

BESKRIVNING ● 350 W motor ger en maxhastighet på 25 km/h och en lutning på 15 grader ● 12,5Ah / 36V litiumjonbatteri (ingår) för en maximal körsträcka på 40 till 90 km i hjälppedalläge ● Tre driftlägen kan väljas efter förarens behov. Pedalläge, mopedläge...
9 466 kr
9 466 kr
  • White
  • Black
Close
Cart
0 items
Limited-time Offer! Upto 50 OFF on your first order

Nyheter

e-cyklar är världens framtid

by Pogo Cycles 15 Sep 2022 0 Comments
e-Bikes are the future of world - Pogo Cycles bike to work available

Global uppvärmning är ett allvarligt hot mot miljön som har fått nationer, regeringar och miljömedvetna individer att söka efter en hållbar ersättning för fossila bränslen.

För att uppnå en hållbar framtid måste mobilitet, teknik och miljö samverka. Uppmärksamheten har lagts på eldrivna transportformer på grund av det akuta behovet av att minska den överdrivna användningen av fossila bränslen för transporter, som anses vara ansvarig för världens koldioxidutsläpp.

 

Trampa mot en hållbar framtid med elcyklar:

Global uppvärmning är ett allvarligt hot mot miljön som har fått nationer, regeringar och miljömedvetna individer att söka efter en hållbar ersättning för fossila bränslen. Vi presenterar elcyklar. Eftersom tekniken har utvecklats avsevärt under de senaste 10 åren, har elcyklar visat ett enormt löfte som ett effektivt och hållbart transportsätt.

Det är en varning om att om inte mer beslutsamma och omedelbara åtgärder vidtas för att minska transportrelaterade koldioxidutsläpp, kommer vi att vara ansvariga för att lämna våra nuvarande och framtida generationer med en planet som är mindre vänlig och mer fientlig.

 

E-mobilitet representerar framtiden:

Elcyklar och elskotrar måste bli en vanlig transportform. Elcyklar erbjuder en mängd andra fördelar utöver miljömässiga och urbana hållbarhetsfördelar. Dessa fördelar sträcker sig från att vara frisk till att ge dig en chans att gå tillbaka i tiden till en tid då du hade mer frihet och återuppfinna dig själv.

En av det tjugoförsta århundradets största uppfinningar är elcykeln, som skapades för att bekämpa klimatförändringar och dess effekter. Det orsakar betydande samhälleliga förändringar, som att förbättra folkhälsan och städernas luftkvalitet, särskilt i tätbefolkade städer, och minska biltrafiken. kolla FIIDO elcyklar.

 

Här är några anledningar till varför elcyklar representerar framtiden för effektivare stadstransporter, både nu och långt in i framtiden:

Den främsta orsaken till klimatförändringarna och den snabbast växande källan till koldioxidutsläpp (CO2) från fossila bränslen är transporter. Dessutom orsakas 75 % av luftföroreningarna av bilar, vilket resulterar i en halv miljon för tidiga dödsfall årligen. Kolla vårt cykel till jobbet-schema

 

  • Elcyklar ersätter fordon:

Under de senaste fem åren har användningen av elektriska skotrar blivit en världsomspännande modefluga. 1 av 3 skoterturer och nästan samma antal cykelturer inkluderar att ersätta användningen av en bil.

Många individer använder e-cyklar istället för att gå eftersom de vanligtvis används för kortare resor.

E-cyklar kan vara användbara för att lösa det här problemet. Längre sträckor där promenader inte är ett alternativ är mer lämpade för elcyklar.

 

  • Det snabbaste transportsättet är en elcykel:

Många människor i landet använder cyklar för att ta sig till sina jobb, skolan eller universitetet. Bara hälften av de tillfrågade svarade att det gick snabbare. Detta nämndes oftare än miljö- eller hälsofördelar.

En förare kan köra i hastigheter på en elcykel, vilket är 50 % snabbare än en genomsnittlig cykel. Med denna förbättrade hastighet kan restiderna minskas med två tredjedelar.

 

 

  • En populär typ av transport:

Dessutom finns det en ökning i efterfrågan på mer "aktiva" transportsätt. Till skillnad från motorcyklar uppmuntrar elcyklar till en stillasittande livsstil.

En av de största nackdelarna med att cykla på en vanlig cykel till jobbet tidigare var att behöva en dusch när du kom dit. Elcyklar har förändrat detta, så att människor kan cykla till jobbet utan att svettas. Viktigt är dock att de fortfarande upprätthåller den "aktiva" komponenten av sin resa eftersom cyklarna, även om de är otroligt enkla att köra, inte alltid är okomplicerade.

 

 

  • E-cykelfördelar för att utveckla en hälsosammare livsstil:

Seniorer är bland de ålderskategorier som elcyklar är designade för. Det hjälper till att upprätthålla en hälsosam livsstil och en vältränad kropp. Elcyklar gör det också möjligt för användare att resa snabbt och uppför. Elcyklar tillverkade av vissa tillverkare är resistenta mot en rad olika väderförhållanden. Användare är därför mindre bekymrade över rutinunderhåll.

Cyklingen påskyndar också kroppens ämnesomsättning. Stärkta muskler och ben ökar den fysiska konditionen. Unga människor kan leva hälsosamma liv utanför stillasittande anställningsscheman. Dessutom förbättrar det blodcirkulationen, vilket minskar risken för utmattning eller ansträngning av kroppen.

 

  • Medborgare kan resa enklare och renare med elcyklar:

E-cykelförare utgör en stor del av cyklisterna i städerna. När de rider till picknick- eller evenemangsplatser. Elcyklar ses också ofta bland seniorer, särskilt när de vill komma i kontakt med andra i sin egen ålder. Detta har bidragit till att främja mentala hälsojournaler och sänka förekomsten av depression.

Dessutom ger utsikten över naturen passagerarna en känsla av lugn. Det kommer att förbättra den mentala stabiliteten om städer kan ha färre ljudlösa transitalternativ.

Stadsområden blir tätare. Många planerare har lagt märke till och underlättar cykling. Förändringar i infrastruktur och kultur har gjort cykling mycket bekvämare.

Pogo Cycles Electric Bikes

Electric bikes, or e-bikes, offer numerous benefits that make them an increasingly popular mode of transportation. We provide an eco-friendly alternative to cars, reducing carbon emissions and promoting cleaner air. E-bikes also offer a cost-effective solution for commuting, as they require less maintenance and no fuel compared to traditional vehicles. Additionally, we provide cycling accessible to a broader range of people, including those who may find conventional biking physically challenging, by providing an extra boost from the electric motor. This can lead to improved physical fitness, reduced traffic congestion, and more enjoyable and efficient travel.

Life is better on two wheels, especially when they're electric.
Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification

Choose Options

this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items

Before you leave...

Get the lowest prices on bikes in the market, only from us!

Enter the code below at checkout and get upto 50 OFF on your first order

Use Code EBIKEONE


Get your bike with easy installments using Klarna!

Continue Shopping
Recommended3