Skip to content
Call: 019194999  

EUROPE'S LARGEST ONLINE MARKETPLACE FROM IRELAND

Wish Lists
Cart
0 items

Popular Products

Engwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo CyclesEngwe EP-2 / EP2 Pro (Upgraded Version) Electric Bike preorder - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe EP2 Pro Electric Bike

Experience the thrill of riding with the upgraded Engwe EP2 Pro Electric Bike, designed for those who demand power, durability, and convenience. This powerful e-bike is equipped with a 750W high-speed brushless motor and a 48V intelligent brushless controller, delivering a top speed of...
11 547 kr
15 014 kr
11 547 kr
  • Orange
  • Black
  • Grey
Close
Notify me
Notify me
Engwe T14 Folding Electric Bike - Pogo CyclesEngwe T14 Folding Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Notify me
Vendor:ENGWE

Engwe T14 Folding Electric Bike

Highlights The Bike comes with a Battery and a charger Foldable and portable, saving storage spaceTriple shock absorber for comfortable ridingSmooth lines and beautiful appearance10Ah battery: 35km in electric mode, 80km in moped mode250W high-speed brushless motor and the max speed can reach 25km/h....
6 924 kr
9 235 kr
6 924 kr
  • Grey
  • White
  • Blue
  • Orange
Close
Notify me
DYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo CyclesDYU C6 Upgraded Electric Bike - Pogo Cycles
Quick Add
Close
Vendor:DYU

DYU C6 uppgraderad elcykel

BESKRIVNING ● 350 W motor ger en maxhastighet på 25 km/h och en lutning på 15 grader ● 12,5Ah / 36V litiumjonbatteri (ingår) för en maximal körsträcka på 40 till 90 km i hjälppedalläge ● Tre driftlägen kan väljas efter förarens behov. Pedalläge, mopedläge...
9 466 kr
9 466 kr
  • White
  • Black
Close
Cart
0 items
Limited-time Offer! Upto 50 OFF on your first order

Nyheter

Elcyklar: bästa transportlösningen för alla

by Preity Gupta 01 Nov 2022 0 Comments
E-Bikes: Best Transportation Solution For All - Pogo Cycles bike to work available

Utbredningen av lösningar som gör ett miljömässigt ansvarsfullt resande mycket enklare har hjälpt rörelsen för grön pendling att expandera avsevärt under de senaste åren.

Många människor var tveksamma till att ge upp att köra bil till jobbet, mataffären, skolan eller köpcentret tills för bara några år sedan. Det är förståeligt varför hållbara transporter inte var mer populärt med tanke på att fyrhjuliga bilar gjorde den dagliga pendlingen betydligt bekvämare och att äldre, mer miljövänliga alternativ var obekväma att använda.

Elcyklar blir ständigt bättre och bättre. Det är nästan omöjligt att resa en hel dag i många samtida städer utan att stöta på en. Det är svårt att ignorera den senaste explosionen av cykeldelningssystem, oavsett om de är privatägda eller allmänt tillgängliga.

Är framtiden för personlig transport för massorna elektriska cyklar, eller är de bara en trend? Det är en viktig fråga och vi tror att vi vet lösningen. E-cyklar och elektriska skotrar kan ha den största potentialen av alla typer av fordon för att erbjuda ett hållbart svar på individuella transporter. Här går vi igenom alla anledningar till varför elcyklar är framtidens väg för personlig transport.

 

  • Bilar vs. elcyklar

Jämfört med majoriteten av dagens bilar producerar elcyklar 23 gånger mindre kol per år (inklusive hybridmodeller). Med syftet att möjliggöra miljövänligare pendlingar samtidigt som man reser längre med relativt hög hastighet, är dessa hållbara lösningar utan tvekan effektiva.

Elcyklar är ett praktiskt alternativ till att köra bil, trots uppfattningen att de bara är ett symboliskt sätt att visa sitt miljösamvete på grund av sin lägre storlek. Med varje ny uppsättning utgåvor ökar hastigheterna och räckvidden på en enda laddning avsevärt.

 

  • För tillfället

Efterfrågan på elcyklar har skjutit i höjden på global nivå. En förklaring till detta är en attitydförändring om att rida bredare. Runt om i världen byggs cykelbanor och rutter och i landet anläggs och utnyttjas de i allt högre takt. Cykling har vuxit sedan 2000 och med 200 % sedan dessa rutter öppnades, vilket gör det till det snabbast växande transportmedlet i staden. Liknande berättelser finns i alla landets största städer.

 

  • Behov av stadstransport

Är det så här människor kommer att resa i stora städer i framtiden? Den främsta drivkraften bakom den ovan nämnda trenden är det faktum att elcyklar ger en avgörande och omedelbar efterfrågan på stadsmänniskor. Stadsregioner runt om i världen står inför ett allvarligt problem med luftföroreningar, och trafikerade vägar fulla av bilar är en betydande faktor.

Ett hållbart, utsläppsfritt sätt för personlig transport krävs för att minska vårt beroende av bilkörning. Ett snabbt, billigt och utsläppsfritt sätt för personlig transport är ebike.

 

  • Hälsa

Det är svårt att argumentera mot fördelarna med att åka för vår hälsa, oavsett om det är elektronisk assistans eller inte (och mycket bättre än att sitta i en bil). På grund av sin inkludering har elcyklar ett försprång jämfört med vanliga cyklar och har en stor potential att bli en populär transportform. Elcyklar hjälper användarna och gör varje resa enklare än den annars skulle vara.

Traditionell cykling är för personer som är vältränade och kan cykla. Även de mest vältränade cyklisterna hatar ofta att cykla uppför, men elcyklar eliminerar detta problem genom att ta bort ansträngningen på föraren.

Ebikes sänker ingångsbarriärerna, vilket gör cykling mer tillgänglig för människor som vanligtvis inte skulle kunna cykla (särskilt i stadsmiljöer). Enligt flera studier kan de som regelbundet cyklar dra nytta av att ha sjukdomar som Parkinsons och Alzheimers.

Ebikes ger äldre individer ett praktiskt sätt att träna och minska effekterna av dessa förödande sjukdomar. Transportsätt som innebär någon typ av aktivitet kommer att råda över mer stillasittande när vår kultur blir mer hälsomedveten.

Pogo Cycles Electric Bikes

Electric bikes, or e-bikes, offer numerous benefits that make them an increasingly popular mode of transportation. We provide an eco-friendly alternative to cars, reducing carbon emissions and promoting cleaner air. E-bikes also offer a cost-effective solution for commuting, as they require less maintenance and no fuel compared to traditional vehicles. Additionally, we provide cycling accessible to a broader range of people, including those who may find conventional biking physically challenging, by providing an extra boost from the electric motor. This can lead to improved physical fitness, reduced traffic congestion, and more enjoyable and efficient travel.

Life is better on two wheels, especially when they're electric.
Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification

Choose Options

this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items

Before you leave...

Get the lowest prices on bikes in the market, only from us!

Enter the code below at checkout and get upto 50 OFF on your first order

Use Code EBIKEONE


Get your bike with easy installments using Klarna!

Continue Shopping
Recommended3