The Top Reasons To Buy an Electric Scooter - Pogo Cycles bike to work available

De bästa skälen till att köpa en elektrisk skoter

De som bor i en stad kan ha lagt märke till många elskotrar som betalas för att åka längs trottoarerna. Dessa är ganska praktiska, och många tror att de snart kommer att ersätta befolkningen av bilar.Speciellt med det faktum att de är mycket billigare än bilar har folk råd att köpa dem och använda dem.

Du kan alltid använda den bästa elektriska terrängskotern, VARLA Scooter, för dagliga resor som att besöka dina vänner, pendla till ditt arbete som ligger några kilometer bort, eller om du vill bege dig till gymmet. Din elektriska skoter kommer att fungera utmärkt och hålla dig rörlig. Även för dina större resor kommer VARLA Scooter inte att svika dig; ta det matinköp och få alla dina dagliga behov utan problem.

Låt oss berätta några bra anledningar till varför folk kommer att vara redo att till och med byta ut sina bilar för att få sådana elektriska skotrar.

Det finns många olika anledningar till att byta ut din bil mot en elskoter. Låt oss ta en titt på några av de bästa anledningarna till att byta.

 

Minska ditt energiavtryck

Bränslebehovet för att köra vilket fordon som helst, även bara för en kort sträcka, ökar snabbt. För dem som måste resa längre kan de kostnaderna bli enorma, både för din plånbok och för miljön. Å andra sidan, med lite batterikraft kan du enkelt resa utan att förbruka fossila bränslen.

När du använder en elektrisk skoter, eliminerar du också avgaserna du skulle ha släppt ut av bilar.

 

Elektriska skotrar behöver mindre ansträngning än någon annan trampcykel

Trampcyklar är ett bra sätt att spara bränsle, men alla har inte konditionen och uthålligheten att använda dem långa sträckor. Många vill inte heller dyka upp svettiga på jobbet. Å andra sidan drivs e-skotrar med litiumjonbatteri som kan ta dig 40 mil på bara en laddning, så du behöver mindre ansträngning för att resa.

 

Spara din tid på din pendling

Städer är fulla av trafik, och vägarna kan ibland vara svåra att navigera. En 10 minuters bilresa kan ta mer än tredubbla tiden i rusningstid. Genom att byta till en elskoter kan du skära ner på din pendlingstid genom att inte behöva vänta i trafiken.

Enbart detta är en viktig anledning till att många människor väljer att byta till en elektrisk skoter från en bil.

 

Om du byter till en e-scooter sparar du pengar

I början kommer skotrar att spara pengar eftersom de är mycket billigare än en bil. Du kan köpa en skoter för en bråkdel av priset på ett fordon. Du kommer också att spara pengar på underhåll, bränslekostnader och andra bilförnödenheter. Därför, genom att byta över till e-scooters, kan du spara bra pengar i det långa loppet också.

Vissa människor oroar sig över kostnaden för att ladda en elektrisk skoter. Det bör inte vara någon oro. Att ladda en elskoter ökar knappt din elräkning. Vissa människor märker inte ens skillnaden, den är så liten.

 

Förbättra din hälsa

Din elektriska skoter använder fotkraft för att röra sig ibland, till exempel när du är i trånga områden och inte kan åka fort eller när du vill träna lite extra. Att åka skoter kräver också balans och uthållighet då man måste kunna stå på den en tid. Alla dessa faktorer bidrar till en hälsosammare livsstil.

All tid att sitta ner i bilen är faktiskt ganska ohälsosam. Inte bara är trafiken stressande, utan att sitta, särskilt under längre perioder, tar ut sin rätt på kroppen. Vissa forskare har jämfört att sitta en hel dag med att röka cigaretter när det gäller den skada det kan göra på din kropp. Genom att stå upp, få frisk luft och spendera tid på din skoter förbättrar du din hälsa även om du inte använder fotkraft.

 

 

Njut av ökad bekvämlighet/tillgänglighet

 

En ytterligare fördel som de flesta förare kommer att få med denna elektriska skoter är den större bekvämligheten. En elskoter är kompakt och kan tas med dig nästan överallt. Du kan bära med dig den i en butik eller förvara den i en garderob när du inte behöver den. De är inte ens tunga, vilket betyder att de flesta människor helt enkelt kan bära runt dem.

Tänk dig att du inte behöver söka efter en parkeringsplats längre.

Storleken gör det också till ett bekvämt sätt att navigera i staden. Du kan passa där en bil inte vill och även där en cykel inte gör det. Genom att kunna navigera i områden som andra fordon inte kan, kan du också spara mycket tid på pendlingen genom att komma åt olika resvägar.

 

 

Ladda din skoter med solenergi

 

Istället för att lita på att ladda din skoter med din hemström, kan du ladda den med en solpanel. En enda solpanel kan producera mellan 400 och 600 Wh om dagen, vilket är gott om att ladda skotern.

Att använda en solpanel för att ladda din skoter innebär också att du inte behöver förlita dig på att ha ett uttag vart du än tar med din skoter. Det finns inte överallt ett bekvämt uttag för att ladda en elektrisk skoter, och ett antal av de platser som gör det kanske inte låter dig använda ett uttag för att ladda din skoter.

 

 

Minska trafikstockningarna

 

En av anledningarna till att resa i en bil tar så mycket tid är det enkla faktum att det finns så många fordon på vägen. Ju fler som går över till att använda en elskoter, desto kortare pendlingstider blir det för alla. Genom att bara ta några bilar av vägen minskar du trafikstockningarna i ditt område.

 

 

Inga problem med licens/försäkring/registrering

 

Med denna 40 MPH elektriska skoter behövs ingen försäkring, licens eller registrering som behövs för bilar och motorcyklar. Det minskar inte bara kostnaderna, det minskar också tiden som krävs för att förnya alla dessa.

 

 

De är roliga!

 

I slutändan är en av de bästa anledningarna till att använda en skoter som drivs av ett batteri det faktum att de är roliga att köra. Du kan åka upp till 40 miles per timme på dessa skotrar utan att behöva åka utför och utan fysisk assistans. Vem gillar inte att zooma runt? Dessutom, vem gillar inte synen av trafik som står stilla medan de fritt kan fortsätta på vägen?

Inte bara det, men elektriska skotrar är inte bara begränsade till din pendling. Du kan rida på dem för skojs skull. De bästa elektriska skotrarna är till och med off-road-kapabla, vilket gör att du kan färdas längs terrängstigar och utforska nya områden. Och med hur tysta elektriska skotrar är, behöver du inte oroa dig för att störa vilda djur.

 

Tillbaka till bloggen