Common Mistakes To Avoid Before Purchasing E-Bikes - Pogo Cycles bike to work available

Vanliga misstag att undvika innan du köper elcyklar

De flesta individer vill köpa elcyklar och elskotrar bara en gång och vara nöjda. Men dagens e-cyklar och e-skotrar finns i ett brett utbud av effekteffekter, storlekar och specialiteter, vilket gör det svårt att välja den bästa för dig. Det är tilltalande att tänka på en miljömässigt ansvarsfull pendling, och vilket bättre sätt att göra det än med en elcykel. En elcykel har både styrka och grace, så det finns ingen plats för besvikelse.

Men det finns bara en liten fråga: hur väljer du en?

En elcykel består ofta av tusentals olika modeller, hundratals märken och dussintals anpassningar. Dessutom finns det många internetpublikationer och lokala cykelbutiker som säljer dessa cyklar och kan ge dig ytterligare information.

 

Vi har sammanställt en lista över typiska misstag att undvika när du letar efter en e-cykel för att hjälpa dig att begränsa dina alternativ:

 

  • Mistake- Att köpa en elcykel med ett litet batteri:

Batteriets storlek är en av de mest avgörande aspekterna att tänka på när du väljer en elcykel eftersom den avgör hur långt du kan cykla innan du behöver ladda om. Beroende på modell kan Pogocycles e-Bikes batterier gå 35–70+ miles på en enda laddning. Det största batteriet producerar enorma wattimmar elektricitet. Ryttare önskar att de skulle ha köpt en elcykel med bredare räckvidd och ett större batteri."Gör inte felet att kompromissa med batteriet!

Naturligtvis påverkar faktorer som vind, vikt och vägens tillstånd alla åkområdet. Men vi tillhandahåller en faktisk körsträcka som många ryttare är medvetna om. Faktum är att om du sänker mängden pedalhjälp kan du upptäcka att du går utanför det intervallet.

 

  • Mistake - Att köpa en elcykel som är oförenlig med dina behov eller livsstil

Vilka planer har du för din elcykel? Vilken typ av terräng och underlag kommer du att cykla på i första hand? Detta är bara två av faktorerna du bör ta hänsyn till när du väljer din modell. Kontrollera cykel till jobbet-schemat

 

Om du planerar att pendla främst på trottoaren, kommer en pendlarcykel med lämpliga däck, räckvidd och komfortnivå troligen att tjäna dig väl. Tänk på att dess stora däck har mångsidigheten för terrängkörning, om du planerar att köra mestadels på grusvägar eller ojämna vägar. Dessutom, som redan sagts, är batteriräckvidden en betydande faktor.

 

  • Mistake- Att köpa elcykel i fel storlek:

Det kan vara fysiskt smärtsamt att åka i en obehaglig situation. Undvik att åka dit. Du vill ha en cykel som passar dig tillräckligt eftersom de finns i olika storlekar. Detta syftar på en cykel som du enkelt kan ta av och på, som möjliggör optimal och bekväm benförlängning, och som låter dig cykla med din naturliga hållning utan att riskera rygg- eller nacksmärtor. Markera cykel till arbetsschema

 

Eftersom cykelramar finns i olika storlekar, när du köper en Pogocycles e-cykel, prata med våra experter och låt dem veta din längd. Tänk på att du kan finjustera de vertikala måtten genom att justera sitthöjden.

 

Du vill få en ram som är så nära innersömmen som möjligt utan att gå högre. Har du rörlighet eller höftproblem? Titta på våra genomgående cyklar, eftersom deras ramar är designade för att göra det bekvämt att stiga på och av cykeln. Slutsats: Från det ögonblick du först sätter dig på cykeln vill du att den ska sitta ordentligt.

 

  • Mistake - Att köpa en extremt billig elcykel

E-cyklar är ett fall där du får vad du betalar för. Det finns modeller på marknaden som är fruktansvärda och kostar mindre pengar. Antingen saknar de tillräcklig kraft eller räckvidd, eller så är de konstruerade av undermåliga material utan livslängd.

 

Dessa köpare känner ofta snabb ånger.Om du ska spendera dina surt förvärvade pengar på en elcykel, investera lite mer i en som har en bra meritlista och som uppfyller alla krav på byggkvalitet, effektivitet, smidighet, kvalitetselement och övergripande hållbarhet. I verkligheten levererar Pogocycles oöverträffat värde om du jämför priserna på elcyklar baserat på prestanda (räckvidd, hastighet, kraft, etc.).) och premiumkomponenter.

 

  • Mistag- Att köpa en elcykel utan garanti eller inhemsk kundservice:

Även om varumärket har ett gediget rykte och/eller produkten är tillverkad av högkvalitativa material, kan saker fortfarande gå fel. Köp en elcykel med garanti och inhemsk kundtjänst för att garantera att du har enkel tillgång till hjälp. Det är omöjligt att överskatta vikten av att en levande person svarar på ditt SOS-samtal. långsamt vägleda dig genom processen att hantera oförutsedda omständigheter. En grupp engagerade kundtjänstrepresentanter och kunniga elcykeltekniker arbetar för verksamheten. Det kommer att bli svårt att hitta en annan elcykeltillverkare som ger samma tillgänglighet och produktsupport som Pogocycles.

 

  • Mistake - ignorera elcykelspecifikationer innan du köper

Notera all teknisk information om en cykel du funderar på, inklusive motorstorlek, däckstorlek, däcktyp, komponentnamn, viktiga funktioner, tillgängliga uppgraderingar, etc. Kontrollera dessutom om det innehåller alla objekt på din lista och förstå varför en viss funktion är viktig.

Visste du till exempel att en e-hydraulisk cykels skivbromsar är en avgörande säkerhetskomponent? Visste du att antalet miles du kan åka på en enda laddning starkt korrelerar med storleken på batteriet? Insåg du att många elcyklar saknar gasreglage för omedelbar kraft?

Att känna till de mest avgörande elcykelspecifikationerna hjälper dig att undvika att göra ett dåligt val. Se till att det finns plats för eventuella ytterligare tillbehör du funderar på. Till exempel monterar människor ofta en telefonhållare eller sidospegel på styret på sin cykel. Vad sägs om en vattenflaskhållare eller ett bakre ställ? Undersök varje cykel och tveka inte att fråga våra specialister om några detaljer.

 

  • Fel: Att inte ställa de rätta frågorna

Innan du börjar inköpsprocessen, upprätta en lista med alla frågor du har. Innan du gör ett betydande köp som detta bör du vara så välinformerad du kan. Du kommer att känna dig säkrare när du känner till all information i förväg på detta sätt.

Vi vill att du ska vara extatisk efter att du har gjort ditt köp eftersom vi inser att e-cyklar är viktiga. Du kanske köper en ny elcykel med självförtroende i vetskap om att du är på väg att ge dig ut på ditt livs resa på en säker, kraftfull och pålitlig elcykel.

 

Tillbaka till bloggen